wflogo20120122.png - 15.67 Kb
youtube
vimeo
twitter
facebook.png
ONDERNEMERS PORTRET

PORTRET VAN UW ONDERNEMING
Een goed portret van u en uw onderneming versterkt uw imago en verhoogt uw omzet. Het ondersteunt op een sympathieke manier uw koude acquisitie. Uw toekomstige klanten kennen u al voordat ze u ontmoet hebben.

Wij verwerken uw verhaal in een montage met voice-over, sfeerbeelden, muziek, huisstijlelementen, beelden van uw onderneming en/of acteurswerk. Dit vatten we samen in een krachtige presentatie met een duidelijke verhaal lijn.

ONZE WERKWIJZE

Voor de juiste personal branding willen wij u eerst leren kennen. Tijdens dit gesprek nemen wij uitvoerig met u door wat uw doelen en wensen zijn voor de pitch. We maken een script en plannen een draaidag met u in. Voor de camera begeleiden we u door middel van een interview zodat u zichzelf kunt zijn en natuurlijk overkomt (geen prestatie maar een presentatie). We maken en verzamelen andere beelden om te kunnen monteren. Muziek in combinatie met een selectie van illustratieve, associatieve, symbolische en grafische beelden gebruiken we voor de juiste sfeer en ondersteuning van uw verhaal. Aspecten als timing, sfeer en muziek, stemmen wij af op de doelgroep die u voor ogen heeft.

VOORDELEN

  • Verhoogt uw omzet
  • Versterkt uw imago
  • authentiek en geloofwaardig
  • Makkelijk en multifunctioneel inzetbaar
  • Maakt van uw koude een warme acquisitie